Filters
Preferences
Zoek

Runds carpaccio

€38,50 per kg

De beste carpaccio wordt verkregen door het stuk vlees een tweetal uur voor het snijden in een plastic folie te wikkelen en in de diepvriezer te leggen. Op die manier wordt het vlees iets steviger en is het makkelijker te snijden. Om dunne, mooie plakjes te verkrijgen wordt het best gebruik gemaakt van een vleessnijmachine. Let op dat het vlees dwars op de draad gesneden wordt, zodat het na ontdooien lekker mals blijft.

    This product has a minimum quantity of 50
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Américain natuur

    Américain natuur

    €15,80 per kg €15,80 per kg

    100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.

    Afbeelding van Bereide hertenstoofvlees in cognac sausje

    Bereide hertenstoofvlees in cognac sausje

    €34,90 per kg €34,90 per kg
    Afbeelding van Rundsstoofvlees

    Rundsstoofvlees

    €16,80 per kg €16,80 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Préparé van de chef

    Préparé van de chef

    €15,90 per kg €15,90 per kg

    Préparé bereid volgens eigen recept.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €10,55 per kg €10,55 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.