Filters
Preferences
Zoek

Filet kotelet

€13,30 per kg

Filet kotelet is minder vet dan de kotelet uit de lage rib.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,55 per kg €10,55 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Spaghettisaus

Spaghettisaus

€16,90 per kg €16,90 per kg

Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€21,00 per kg €21,00 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Gehaktballetjes in tomatensaus

Gehaktballetjes in tomatensaus

€15,50 per kg €15,50 per kg

Heerlijk met frietjes of puree.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€21,00 per kg €21,00 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.